Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ


Παει ενας χρονος τωρα απο την μερα που δεχτηκε την επιθεση στα Πετραλωνα η Κωνσταντινα Κουνεβα με καυστικό οξύ στο πρόσωπο, το κεφάλι και τον ώμο της από τους μπράβους του Oικονομάκη που την περίμεναν έξω από το σπίτι της την ώρα επιστροφής από την εργασία της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρίσκεται έκτοτε στην εντατική και να κινδυνεύει ακόμα να χάσει τη ζωή της, ή να μείνει με βαρύτατη αναπηρία.Η Κωνσταντινα ειναι ενα ακομα θυμα των εργοδοτων που τρομοκρατουν και εκμεταλλευουν τους εργαζομενους και ειδικα τους αλλοδαπους που δουλευουν σε αθλιες συνθηκες και δεν εχουν τα εργασιακα και ασφαλιστικα δικαιωματα που πρεπει να εχει ο καθενας.Εμεις θελουμε να γινει γνωστο οτι παρεχουμε την στηριξη στην Kωνσταντινα και στον καθε εργαζομενο που πεφτει θυμα της εργασιακης τρομοκρατιας.

3 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά για την προσπάθεια αφύπνισης του κοιμισμένου κόσμου των Τρικάλων.Το έργο σας είναι δύσκολο σ' αυτήν την φασιστούπολη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδια σορυ για το μερος που επιλεγω αλλα υπάρχει τωρα στα κοντα καμιά συνέλευση σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an 8elei kapoios na ma8ei gia suneleuseis k genika gia draseis na epikoinwnisei mazi mas apo to mail...oi logoi eunoitoi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή