Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ!!

Η συντακτικη ομαδα του Blog εκφραζει ενα τεραστιο μπραβο σε ολα τα παιδια που παραβρεθηκαν στην μαθητικη πορεια. Εκει μας δοθηκε πραγματικα η ευκαιρια να τιμησουμε του μνημη του Αλεξανδρου μενοντας ενωμενοι. Πολλοι αντιμετωπισαν δυσκολιες με διευθυντες και καθηγητες που δεν ηθελαν να δωσουν αδεια αλλα το ανησυχο νεανικο πνευμα βρηκε τον τροπο. Αν και για μια ακομα μια φορα η κομματικη υποκινηση κυριαρχισε τελικα η επιθυμια των πολλων για πορεια προς το αστυνομικο τμημα επικρατησε! Εκει με οση ειρηνικη διαθεση αλλα και "αλητεια" αρμοζει σε μια μαθητικη πορεια η νεολαια των Τρικαλων διαδηλωσε για το χαμο του συνομηλικου μας, που θα μπορουσε να ειναι ενας απο εμας, αλλα και για οτιδηποτε μας καταπιεζει και σκλαβωνει. Να τονισθει οτι η "διακριτικη" παρουσια της αστυνομιας ηταν φανερη σε ολη τη διαρκεια της πορειας αλλα οχι προκλητικη. Επισης εντονη ηταν η παρουσια και του αντιεξουσιαστικου χωρου υστερα απο αυθορμητο σηκωμα κοκκινομαυρου πανιου απο νεαρους διαδηλωτες!
Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

5 σχόλια:

  1. Τι εννοεις αυθορμητο σηκωμα πανιου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βασικα ενω τα ατομα της κνε ηθελαν η πορεια να κατευθυνθει προς την κεντρικη πλατεια μερικα παιδια αντεδρασαν και ειπαν να παει αστυνομια, σηκωσαν το πανι, τους ακολουθησε πολλα παιδια και τελικα η πορεια πηγε αστυνομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι που σηκωσαν το πανο δεν ειναι απο την Ανεξαρτηση Τρικαλων?Δεν ειναι στη δικη σας συλλογικοτητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι..καποια παιδια ηταν...δεν ηταν απο μας..και για να ξεκαθαρισουμε...η ανεξαρτηση δεν ειναι συλλογικοτητα...ενα blog ειναι που ενημερωνει κ δημιουργηθηκε για να επικοινωνησουμε και να βρεθουμε με αλλα ατομα απο την πολη του χωρου ειτε αναρχικος λεγεται ειτε αντιεξουσιαστικος ειτε αυτονομος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή